Om oss

 

img_4936.jpg - 344.94 Kb

Vi er et ektepar som har hatt leilighet her i deilige Spania - Costa Blanca Sør i 10 år.  Vi har startet vår egen virksomhet og spesialisert oss på å leie ut leiligheter/hus av høy kvalitet i et område vi kjenner godt.

De flerste av objektene ligger inne på det svært populære og flotte området Miraflores 4, rett sør for Torrevieja. Her er det flott beplantning, supre bassengområder og barnevennlig. I tillegg er beliggenheten sentral , 10 - 15 min. gange til flotte strender, butikker, minibank, nytt flott kjøpesenter, lørdagsmarked osv. Hit kommer kundene tilbake år etter år - ikke uten grunn. Vi bor selv på Miraflores 4 og står selvsagt til deres disposisjon under hele oppholdet.

Vi garanterer at eiendommene er godt utstyrt og av god standard. Dere vil finne leiligheter med 2 og 3 soverom - og selvsagt i forskjellige prisklasser. Prisforskjellene gjenspeiler selvsagt også graden av utstyr og standard. Vær oppmerksom på at enkelte av leilighetene ikke har norske TV-kanaler (engelske mm.) - eller internet tilgang.

Dersom dere er flere familier som ønsker å feriere sammen, har vi også leiligheter som ligger i umiddelbar nærhet til hverandre.

Alle eiendommene blir i perioder benyttet av eierne selv - noe som betyr at de har en bedre standard og er bedre utstyrt enn "typiske utleieleiligheter" dere finner mange andre steder.

VIKTIG: ALLE VÅRE LEILIGHETER ER REGISTRERT SOM UTLEIEOBJEKTER HOS MYNDIGHETENE. DET ER ULOVLIG Å LEIE UT UTEN DENNE REGISTRERINGEN - OG BÅDE UTLEIER OG LEIETAKER KAN FÅ BÅDE BØTER OG PROBLEMER HVIS DETTE IKKE ER PÅ PLASS. SÅ UANSETT HVEM DU VIL LEIE GJENNOM - SØRG FOR AT UTLEIER HAR DETTE I ORDEN !

Vi har også vår egen hjemmeside med boliger til salgs. Se www.spaniaeiendom.com

Vi håper dere finner en leilighet som faller i smak og ser frem til å se dere her på herlige Costa Blanca !

Mvh

Hilde & Torleif

Westad Properties/Spaniaeiendom